Een korte inleiding

14-04-2021

Mijn passie en tevens mijn missie:
jou zo efficiënt mogelijk begeleiden om de mooiste expressie van jezelf te zijn en in optimale gezondheid te stralen in je leven!

Levensorkest

De grote rolmodellen in mijn leven zijn Oprah Winfrey en Tina Turner. Twee getalenteerde zwarte vrouwen die erin geslaagd zijn om ondanks hun pijnlijk verleden in de stralende versie van zichzelf te stappen en de wereld te inspireren en te zegenen met hun talenten.

Een gezond en gelukkig leven voor iedereen, maar anders ingevuld. Zijn we daar niet allemaal naar op zoek? Ik ben dankbaar voor mijn meesters, familie en zielsverwanten op mijn levenspad. Nu weet ik dat er een "Goddelijke Bron" is van waaruit alles ontstaat en bezielt. Ik wil verder leven vanuit die bezieling. Op die manier geef ik gehoor aan een perfect georkestreerd Levensorkest dat mijn symfonie wil spelen.

Glazen kooi

Als hoog sensitief kind en tiener ben ik zoals zovelen, vanuit mijn beperkingen op verschillende vlakken tegengehouden. Ik ontdekte dat ik daardoor ben terechtgekomen in overlevingsmechanismes die ervoor zorgden dat ik jarenlang vanuit beknotte gedachten, bewust of onbewust heb geleefd.

Alsof je in een glazen kooi zit. Onzichtbaar voor anderen, maar zo aanwezig en voelbaar voor jezelf. Je wilt uitbreken, maar vindt de deur niet. Hierdoor ga je keuzes maken die niet bijdragen aan je gezondheid en geluk.

Inner call

In mijn bestaan ben ik verkracht, geslagen, vernederd, verraden, misleid, belogen en met de dood bedreigd. Tijdens mijn eerste bevalling heb ik een bijna-doodervaring gehad. Dat was een overweldigende gebeurtenis waarin me duidelijk werd gemaakt dat ik in dit leven nog een taak te vervullen heb. Ik heb toen besloten om dit leven verder te zetten en dapper mijn "inner call" te volgen. Een bijna onmogelijke opdracht omdat ik tot dan toe in een soort onderaardse moerassige donkere tunnel verbleef, op zoek naar een uitweg. De innerlijke pijn was soms ondragelijk. Maar diep vanbinnen wist ik dat er op het einde van de tunnel Licht en Leven was. Ik verlangde ernaar om de beste versie van mezelf te leven.

Dat was de vonk die oversloeg en een niet te doven vuur in gang heeft gezet. Het is de drijfveer geworden van mijn bezielde zoektocht naar bewustwording, transformatie en het breken van die glazen kooi. Ik greep elke kans aan om persoonlijk te groeien. Alsof er telkens weer een sluier verdween en ik meer helderheid en inzichten verwierf. Ik besloot om zoveel mogelijk kennis te vergaren en tools te vinden die mezelf en anderen konden helpen om zo efficiënt en pijnloos mogelijk bewust te worden en te transformeren.

Synchrodestiny

Na verschillende opleidingen waaronder osteopathie, osteopathie in de pediatrie en sensoriële osteopathie, ben ik via talloze workshops en opleidingen blijven zoeken naar de invloed van het "ontastbare en onzichtbare" zoals emoties, overtuigingen, gedachten, energie. Mijn bewustzijn groeide. Telkens ik door een deur van "Waarheid" trad of contact maakte met het "Quantumveld" deed de energie de materie bewegen en werd het helderder. Je gaat meer je innerlijke kompas volgen. De signalen en aanwijzingen volgen. "Synchrodestiny" begon zich te manifesteren, zoals Deepak Chopra het zo mooi benoemt.


Be brightful,

Nathalie Prem

Gebruik gebieden met foto's om de inhoud visueel te splitsen

Naast titels werken afbeelding secties ook geweldig bij het splitsen van de inhoud op de juiste plaatsen. Belangrijkste onderdelen van je blogbericht kan je scheiden door een afbeelding wat overeenkomt met een bepaalde onderwerp.

U kunt de bronnen die worden gebruikt door aanhalingstekens duidelijk definiëren

Dit is waar uw tekst begint. U kunt hier klikken en beginnen met typen. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et.