Shine bright and full from the inside  

Individueel en uniek traject

Body-mind-soul tracject op maat voor healing, preventie, verjonging en langer leven

Op een natuurlijke en efficiënte manier naar gezondheid en kracht van body-mind-soul- energy door het opsporen en aanpakken van de diepe oorzaak van het onevenwicht waarbij we geconfronteerd worden met de symptomen. De diepe oorzaak zit vaak in een of meerder pijlers van gezondheid. Dit zijn eigenlijk onze verschillende lichamen: het structurele, biochemische, emotionele en energetische lichaam. We kunnen slechts het structurele lichaam aanraken en zien, maar de andere lichamen zijn minstens even belangrijk.

Ik bied jou een abstract van meer dan 20 jaar ervaring. Hierin heb ik mogen vaststellen dat ons lichaam oneindig intelligent is en altijd probeert te overleven. Concreet betekent dat dat het steeds naar evenwicht zoekt binnen en tussen de vier bovengenoemde pijlers/ lichamen.

Sinds de tweede Wereldoorlog zijn er meer dan 100 000 chemicaliën bijgekomen en is het voor ons systeem een steeds moeilijkere opgave om stand te houden. We zijn terechtgekomen in een chemisch en elektronisch tijdperk, waarbij ons systeem onderuit gaat door de onophoudende blootstelling aan toxines en allerhande stressoren. Erger nog, ons lichaam is zelfs niet in staat om de toxines te herkennen, laat staan er iets mee te doen en ze te elimineren. Dat zorgt voor klachten en problemen op alllerhande niveau's

Wetenschappelijk onderzoek toonde ondertussen aan dat het bloed bij pasgeboren baby's nu al 178 toxines bevat tegen op zichte van 20 toxines bij hetzelfde onderzoek 20 jaar geleden. Dat betekent niet alleen dat baby's al van in het begin voor enorme biochemische uitdagingen staan, maar ook dat ons milieu gewoonweg ziekmakend is.

Om onze gezondheid te vrijwaren is het belangrijk om binnen de verschillende pijlers de oorzakelijke factor op te sporen en te corrigeren. Daarbij combineer ik verschillende therapieën die op een natuurlijke manier evenwicht brengen in de verschillende pijlers van gezondheid en zodoende ook in het geheel. Deze therapiëen zijn osteopathie, causopractie en Theraphi. Daarnaast krijg je op-maat hands-on handvaten voor thuis.

Dit traject is een holistische benadering waarbij er geleidelijk aan de oorzakelijk factoren worden gescreend en aangepakt/ geëlimineerd met toepassing van een unieke combinatie van verschillende natuurlijke therapeutische interventies waarbij de oorzaak of combinatie van oorzaken van het probleem in jouw systeem op een efficiëntie manier wordt aangepakt en behandeld. :

  • Causopractie: chemische oorzakelijke toxiciteit: screening en eliminatie via quantum biologische remedies.
  • Osteopathie: structurele, viscerale, cranio-sacrale en neurologische blokkages en restricties opsporen en behandelen via zachte manuele technieken.
  • Theraphi®: quantum healing van emoties, trauma's, conditioneringen en trans-generationele ballast op bewust en onbewust niveau. Alle cellen informeren in een LEVEN-GEVEND elektro- magnetisch plasma veld met de frequenties van Shumann, Fibonacci en de Golden ratio frequenties.

We spreiden de verschillende therapieën over 8 verschillende sessies en ruimen laag per laag de ballast op binnen de mogelijkheden van jouw systeem.

Het resultaat is optimalisatie van het hele systeem en activatie van het zelfgenezend vermogen waarbij het hele systeem wint aan energie. Dit resulteert in minder of zelfs verdwijnen van klachten en pijnen, meer energie, meer vervulling in het leven en jouw relaties. Herstel van eigenwaarde en dichter bij jezelf komen, waardoor helderheid ontstaat. Hierdoor maak je op alle vlakken betere keuzes die je helpen om je gezond, vrij en gelukkig te voelen in deze bijzondere tijden.


Prijs op aanvraag