Blog

“Sharing our truths can provide the opportunity for great healing.” 

Ben jij zo iemand bij wie de oude gebaande wegen niet echt meer schijnen te werken? Word je geconfronteerd met veranderingen en daardoor ook onzekerheden? Ervaar je angst, onveiligheid en stress? Ben je op zoek? En dan vooral naar jezelf? Naar wie je echt bent? Want daar ligt het antwoord...

Word je beste zelf met een individuele aanpak waarbij de nadruk ligt op het opsporen van alle oorzakelijke factoren die een oorzaak-gevolg keten in gang zetten of in stand houden waarbij je last hebt van klachten op fysiek, emotioneel, mentaal of energetisch vlak.

Ik kreeg in de eerste lockdown in maart 2020 te horen dat ik moest verhuizen omdat de dochter van de eigenaar een kinderopvang ging starten in het huis waar ik woonde in Sint Martens Latem. Dat kwam als een donderslag bij heldere hemel. Zeker in die lockdown en alle chaos rond corona.

Mijn passie en tevens mijn missie:jou zo efficiënt mogelijk begeleiden om de mooiste expressie van jezelf te zijn en in optimale gezondheid te stralen in je leven!

-Selfcare is an act of selflove-