Manifesteren en vertrouwen in een uitdagende tijd

30-11-2022

Ik kreeg in de eerste lockdown in maart 2020 te horen dat ik moest verhuizen omdat de dochter van de eigenaar een kinderopvang ging starten in het huis waar ik woonde in Sint Martens Latem. Dat kwam als een donderslag bij heldere hemel. Zeker in die lockdown en alle chaos rond corona.

Mijn eerste reactie was paniek en een diep gevoel van onrechtvaardigheid. Dus ik stuurde een brief met een voorstel om eventueel de opzegtermijn te verlengen in deze uitdagende tijden. Ik kreeg een ijskoude douche doordat hij onmiddellijk een gerechtelijke procedure inzette om de toestemming te krijgen om mij het huis te laten uitzetten na de opzegtermijn.
Ik was verbijsterd en tegelijk voelde ik een drang om mij door deze man niet te laten kisten. De rebel in mij kwam naar boven. Dus samen met de kinderen begonnen we aan de digitale zoektocht weliswaar van een nieuwe plek. Waar we met ons vieren konden wonen en waar ik mijn praktijk kon installeren.

Er waren nog wat verlangens en ik begon de verlangens op te lijsten. Toen ik heel goed wist wat ik wou ben ik begonnen aan het proces van manifesteren, hoewel ik nog geen idee had hoe zich dit zou materialiseren.
Mijn dochter Nina vindt het leuk om online huizen te kijken, dus ik vroeg om te helpen zoeken naar een huis. Vermits we in een complete lockdown zaten, bleven de huizen weken lang staan op de site. We hadden meer tijd om te evalueren en in te voelen.

Nina vond een huis dat goed gelegen was, maar de beschrijving online was niet helemaal duidelijk voor ons. We besloten om toch even snel een kijkje te gaan nemen. Onze mond viel open van verbazing! Na het betreden van een private weg kwamen we in een oase van groen en rust terecht. Een prachtig zicht op weides en paarden. Een uitgestrekte tuin met mooie struiken en bomen en in het midden van dat weelderige groen een prachtig huis. We bleven nog enkele weken op onze honger zitten om het huis zelf te kunnen bezoeken.

Die tijd heb ik nuttig besteed en dagelijks de manifestatietechnieken toegepast. Zonder zeker te zijn van de uitkomst. In complete overgave en vertrouwen dat er een oneindige intelligentie is die altijd antwoordt op de frequenties die je uitstuurt. En ik weet dat alles wat je meemaakt uiteindelijk de voorbereiding is op wat je vraagt (of gevraagd hebt).

De eerste dag na de lockdown mochten we het huis als eerste bezoeken.

Het was perfect.

We waren heel enthousiast! Net zoals de overige tientallen kandidaten... Er volgde nog een kennismakingsgesprek met de eigenaars. Die konden duidelijk moeilijk een keuze maken.
Ik bleef rustig de manifestatietechnieken toepassen in overgave en vertrouwen.
Nog twee weken gingen voorbij. Ik had het huis al lang losgelaten. Tot ik plots telefoon kreeg van de makelaar die me zei dat ze goed nieuws had en dat ik op de eerste plaats stond op de lijst van de kandidaten. Ik kon mijn oren niet geloven! Een diep gevoel van dankbaarheid en liefde stroomde door mij heen.

Dankbaar dat ik dit proces van manifestatie heb kunnen ervaren...

Het universum steunt je altijd....


Be brightful,

Tanalee

www.brightfulness.be