The great awakening

13-03-2023


Ben jij zo iemand bij wie de oude gebaande wegen niet echt meer schijnen te werken? Word je geconfronteerd met veranderingen en daardoor ook onzekerheden? Ervaar je angst, onveiligheid en stress? Ben je op zoek? En dan vooral naar jezelf? Naar wie je echt bent? Want daar ligt het antwoord...

Meer en meer mensen zijn wakker aan het worden... Dat betekent dat meer en meer mensen zich bewust worden. Dat het plaatje op een bepaald of verschillende levensdomeinen opeens  totaal niet meer klopt... Relatie(s), werk, gezondheid, levensmissie,.... Noem maar op. Het kan plots opeens op de helling komen te staan. Zomaar... Lijkt het... En dat kan best intens zijn. Niet alleen fysiek, maar ook emotioneel en energetisch. Het is een intens proces dat vaak als heel onaangenaam wordt ervaren. Zeker als je heel veel meedraagt dat niet van jou is of niet (meer) bij je past. Het is als een berg beklimmen met een heel zware rugzak en lood in de schoenen... Misschien herken je het gevoel?

Een schrale troost misschien, maar je bent niet alleen. Het is over de hele wereld aan het gebeuren... Als een lopend vuurtje dat kleine smeulende vuurtjes opeens aanwakkert en in vuur en vlam doen staan... Op een gegeven moment kan je er niet meer om heen... Het  smeulend vuurtje is een laaiend vuur geworden dat over de hele wereld brandt...

Het is voor iedereen een andere ervaring: opeens wil je lichaam niet meer mee of word je ziek... Het loopt niet meer op het werk zoals je zou willen... Of je krijgt een burn-out of een bore-out en wil iets anders gaan doen, maar je weet (nog) niet wat... Relaties komen onder hoogspanning te staan... Of oude wonden worden gespiegeld om je heen... Je voelt innerlijke spanningen, angsten, pijnen, etc. Jouw lijf geeft je signalen. Ook jouw omgeving toont je wat er zich diep vanbinnen in je afspeelt... Je ervaart chaos en onveiligheid... Dat kan je drijven naar overlevingsmodus. En in overlevingsmodus kan je moeilijker helder nadenken en krijg je tunnelvisie. Resultaat daarvan is dat je niet meer in staat bent om te groeien. Zowel letterlijk als figuurlijk en op alle vlakken. Jouw balans raakt verstoord en je raakt steeds verder weg van je eigen diepe kern: jouw ware natuur om te stralen als ziel hier op aarde. 

Er zijn natuurlijk nog tal van andere factoren die hierin meespelen. Ik kom hier in latere blogs op terug.

De tijd is gekomen voor de innerlijke waarheid! Van binnen naar buiten in plaats van de eeuwenlange van buiten naar binnen indoctrinatie van de mensheid.

Voel jij je ook wakker worden en kan je hulp gebruiken bij het transformeren van wat je belemmert, dan kan je mij contacteren. 

Samen planten we de zaadjes van de toekomst...


Be brightful,

Tanalee

www.brightfulness.be