Multidimensionele aanpak

13-03-2023
Wat in augustus 2022 begon met een zeer pijnlijke rug na het heffen van een zwaar tapijt, eindigde in januari dit jaar met spier- en krachtverlies in mijn linkerbeen en kon ik niet meer stappen zonder pijn. Zelfs niet meer rechtstaan. Na een parcours langs 2 chiropractors met weinig resultaat dan toch terug naar de klassieke geneeskunde om de oorzaak op te sporen. Daar werd mij een operatieve ingreep voorgesteld zonder garantie op resultaat. Waarvoor ik heb bedankt trouwens.
En toen leerde ik begin oktober Nathalie kennen en kan na ca. 6 weken terug korte afstanden stappen zonder pijn, weer kleine huishoudelijke taken zoals koken, terug opnemen. Raak ik pijnloos de trap op waar ik vroeger met veel moeite boven kwam. Ik kijk uit naar het vervolg want ons gezamenlijk traject is nog niet afgewerkt en wil Nathalie nu al bedanken voor het bereikte resultaat.

Kath.

Ik word helemaal dankbaar en blij wanneer ik zo een feedback krijg van iemand. Dankbaar dat ik mensen kan ondersteunen en op een natuurlijke en zachte manier kan helpen op een ongewone manier. De combinatie van krachtige en diepgaande therapiëen. Het opsporen van en aanpakken van de oorzakelijke factoren die een oorzaak-gevolg keten in gang zetten of in stand houden waardoor je last hebt van klachten op fysiek, emotioneel, mentaal of energetisch vlak. 

Meer en meer wetenschappelijk bewijs toont aan dat we meer zijn dan ons fysieke lichaam. Volgens mij heeft het onzichtbare zelfs meer invloed op ons dan we beseffen. Denk maar eens aan emoties, gedachten, trauma's, ballast van de voorouders, chemische toxiciteit, straling, enz... 

Deze vormen van stress hebben allemaal invloed op ons systeem en welzijn, waardoor het onvermijdelijk is om (gezondheids)klachten multidisciplinair te benaderen. En daarvoor ben je bij Brightfulness aan het juiste adres.


Be brightful,

Nathalie