Bright and full

Zaadjes voor de toekomst

Over mezelf

- Multidimensionele zorgverlener -

Mijn visie en missie zijn zaadjes voor de toekomst


Als hoog gevoelige vrouw in deze wereld heb ik al tal van bijzondere groeikansen gekregen.                Vaak zaken waarin ik enorm werd uitgedaagd. En ik heb met vallen en opstaan geleerd dat er in elke uitdaging een groeikans zit. 

De groei zit voornamelijk in de stap om echt van jezelf te houden en te beseffen wie je in essentie bent. Ongeacht de omstandigheden om je heen. Het durven loslaten wat niet (meer) bij je past. Letterlijk en figuurlijk op alle niveau's. 

En daar is moed voor nodig... Veel moed... En licht en liefde... Om jezelf in mildheid graag te blijven zien. Om uit oude (denk)patronen en overlevingsmechanismen te stappen. Om de transgenerationele sh*t achter je te laten. Om te beseffen en te ervaren dat je veel meer bent dan je f*ucking conditioneringen en ervaringen. Om verder te kijken dan je neus lang is. Om niet alles zomaar klakkeloos te geloven.  Om je gezondheid in eigen handen te durven nemen. Om in je eigen waarheid te gaan staan en van daaruit in te voelen van wat nu echt bij je past. Om de signalen van het Leven te leren zien en interpreteren. Om je hart ervoor te open. Om je eigen en unieke weg te gaan. Om je unieke ziel te manifesteren hier op aarde.


Om in donkere tijden te blijven geloven en vertrouwen dat het uiteindelijk goed komt... Dat er licht is aan het einde van de tunnel. En dat je het als ziel hier op aarde niet alleen hoeft te doen...

Door mijn aangeboren honger naar nieuwsgierigheid en de uitdagingen op mijn pad ben ik me beginnen verdiepen in wat me al heel lang fascineert. Namelijk dat het onzichtbare meer invloed heeft dan wat we met het menselijke oog kunnen waarnemen. We zien de manifestatie van energie. En die bestaat uit golven en frequenties. En kan zich door resonantie manifesteren.

Ik heb me door de jaren heen mogen verdiepen in yoga en meditatie, de vijf elementen, klanken en kleuren. Ik heb de kracht mogen ontdekken van intenties en affirmaties., ademhalingsoefeningen en het opnemen van de fijnstoffelijke levensenergie.

Dit alles brengt me meer helderheid en een innerlijk weten. Ik heb mogen ervaren hoe ik mijn frequenties kan verhogen. Ik krijg de laatste jaren ook visioenen tijdens de behandelingen. 


Alles is energie


Ik help je om in deze bijzonder uitdagende tijd de zaadjes van de toekomst te planten. Namelijk om jouw frequenties te verhogen, zelfliefde  te ontdekken en de alignatie met jezelf en de oneindige Goddelijke intelligentie te herstellen. Je zelf-genezend vermogen te optimaliseren en een diep herstel van je cellulaire matrix te bewerkstelligen zodat je je genen opnieuw tot expressie kan laten komen. 

Op die manier kan je vanuit je diepe kern jouw waarheid leven en creëren we samen een nieuwe aarde. 

Ik bundel hiervoor alles wat ik in mijn toolbox heb:

 • opleiding schoonheidszorgen
 • opleiding communicatiemanagement
 • opleiding osteopathie
 • opleiding baby-en kinderosteopathie
 • opleiding sensoriële osteopathie
 • opleiding biofield energy technology 
 • tal van post graduaat opleidingen
 • jaren ervaring in meditatie
 • jaren ervaring in yoga
 • jaren verdieping in quantum-energie
 • jaren intuïtieve ontwikkeling

Ik bundel 20 jaar ervaring in osteopathie, natuurlijke gezondheid, spiritualiteit, mystiek en neem je mee op een kleurrijke reis naar je ware zelf, vanuit jezelf, ongeacht waar je vandaan komt of wat je hebt meegemaakt.

Ik help je de beweging te maken om van binnen naar buiten te leven in plaats van jouw geluk te laten bepalen door allerlei externe omstandigheden. 


Mijn missie? 

 • Op zoek gaan naar en aanpakken van de oorzaak van jouw (gezondheids)klachten
 • Inspireren en motiveren tot het verwerven van meer bewustzijn en inzichten zodat je voluit kan gaan voor een vervuld leven
 • Ondersteunen bij transformatie- en bewustwordingsprocessen
 • Verbinding herstellen met de Goddelijke Bron

-The real strenght is healing yourself 

without becoming like those who traumatised you-